Refhan Video Productions

Feedback from behind the scenes

IT’S A WRAP

Je wil vast weten wat opdrachtgevers
van ons vinden toch?

Onze opdrachtgevers zijn heel divers. Van MKB en overheid tot multinationals.

Dus we laten er een paar aan het woord.

Joyce van den Berg
Hoofdontwerper / Landschapsarchitecte Gemeente Amsterdam

Van 340 pagina’s naar een inspirerende film van 10 min

“Gordels om, de film is een soort tornado!” zei mijn collega lachend. Ja dat is wat we zochten voor onze Integrale Ontwerpmethode Openbare Ruimte. Het document van 340 pagina’s tot leven gebracht in een film. Past zo veel complexiteit in een 10 minuten film? Zou refhan in staat zijn om echt te begrijpen waar het om draait? Om de kernboodschap duidelijk te maken voor de kijker? Dat is wat mij betreft kunst. Het is ons samen gelukt. Refhan schakelt snel en ontzorgt.

Joyce van den Berg
Hoofdontwerper / Landschapsarchitecte Gemeente Amsterdam

Van 340 pagina’s naar een inspirerende film van 10 min

“Gordels om, de film is een soort tornado!” zei mijn collega lachend. Ja dat is wat we zochten voor onze Integrale Ontwerpmethode Openbare Ruimte. Het document van 340 pagina’s tot leven gebracht in een film. Past zo veel complexiteit in een 10 minuten film? Zou refhan in staat zijn om echt te begrijpen waar het om draait? Om de kernboodschap duidelijk te maken voor de kijker? Dat is wat mij betreft kunst. Het is ons samen gelukt. Refhan video productions schakelt snel en ontzorgt.

Priscilla Repi
Content Marketeer NS Reizigers

Een future proof film over het nieuwe OV-fiets slot

De mondkapjesplicht. Hoe gaan we hiermee om? “Laten we alle scène, waar nodig, met en zonder mondkapje filmen” Dat was een spontaan idee vanuit refhan. Het script, de voice-over, de planning: alles moest last minute aangepast worden. Op zo’n moment zie je hoe flexibel en oplossingsgericht ze zijn. Als mondkapjes in openbare ruimtes niet meer nodig zijn, dan hebben we al de benodigde beelden en voice-over. Alleen wat editing uren zijn dan voldoende om een aangepaste film te maken. Een fijn idee.

Ewout van den Berg
Eigenaar Kinderopvang De Blokkentrein

De juiste balans tussen strakke voorbereiding & spontane opnames

Wat een mooi bedrijf hebben we!” Dat was het trotse gevoel dat we allemaal voelden we bij het zien van onze commercial. Het refhan team heeft een scherp oog voor detail. . Net even de kindervingerafdrukken van de ramen. Zodat het zonlicht er mooi doorheen valt. De goede Goede instructies voor de leidsters. , die het natuurlijk toch een beetje spannend vonden. Maar al die alles dingen gebeuren gebeurt heel natuurlijk. Daardoor rennen en spelen de kinderen als altijd. De drone shots tonen hoe uniek onze locatie is.. Een kinderdagverblijf, naast een lagere school en een scouting terrein. Daarnaast komt onze kleinschalige groene aanpak goed in beeld. Zoals onze gezonde voeding, het moestuintje en veel avontuurlijke buitenactiviteiten. Knap werk van refhan om dat allemaal in 60 sec te tonen.
Ewout van den Berg
Eigenaar Kinderopvang De Blokkentrein

De juiste balans tussen strakke voorbereiding & spontane opnames

“Wat een mooi bedrijf hebben we!” Dat was het trotse gevoel dat we allemaal voelden bij het zien van onze commercial. Refhan voor een scherp oog voor detail. Net even de kindervingerafdrukken van de ramen. Zodat het zonlicht er mooi doorheen valt. De goede instructies voor de leidsters, die het natuurlijk toch een beetje spannend vonden. Maar al die dingen gebeuren heel natuurlijk. Daardoor rennen en spelen de kinderen als altijd. De drone shots tonen hoe uniek onze locatie is. Een kinderdagverblijf, naast een lagere school en een scouting terrein. Daarnaast komt onze kleinschalige groene aanpak goed in beeld. Zoals onze gezonde voeding, het moestuintje en veel avontuurlijke buitenactiviteiten. Knap werk van Refhan om dat allemaal in 60 sec te tonen. Deze commercial helpt echt om onze naamsbekendheid te vergroten.

“De Storytelling expertise van refhan was van
groot belang tijdens de hele productie.”

Ingeborg van der Eijk – Algemeen Directeur Schok & Pomp Medische trainingen