Refhan Video Productions

Allego

Keep driving forward

Er is een revolutie gaande op het gebied van elektrisch rijden. Hoe maak je als stad of bedrijf de transitie naar zero emission? Voor je inwoners, medewerkers en gasten. Dat is waar Allego bij wil helpen. Zodat steden en locaties aantrekkelijker en future proof worden. Dit moest de key take out worden van de film

allego

Concept

Seamless charging experience
Alles straalt eenvoudig en gemak uit. Dat is wat elektrisch laden is met de laadtechnieken en oplossingen van Allego. Bij refhan rijden we al jaren elektrisch. Het inleven in de kijkersdoelgroep
was daardoor makkelijker. Onze uitgebreide ervaring met verschillende laadpalen, passen en stekkers
kwam goed van pas.  

Challenge

Filmen in de winter, maar wel een zomerse uitstraling

De opnames waren in december en januari. Juist ja, dat is niet bepaald zomer. De oplossing? Een hele grote vrachtwagen met bomen en planten. Gecombineerd met liefdevolle Post production.
En veel respect! Respect? Ja voor de figuranten en modellen die bij 5 graden Celsius breed lachend rondliepen in zomerse kleding.

refhan aanpak

Expertise

– Video strategie & concept

– Storytelling & voice-over

– Video production

– Drone videography
– Editing & Post production

– Colour grading

– Music & sound design

– Marketing & Communication input

– Figuranten

– Location search

– Styling

Opdrachtgever:

“Het gehele productieproces is door het refhan team op een zeer professionele wijze gecoördineerd. Er was een groot aantal laadoplossingen, locaties en weersomstandigheden. Vaak stuitten we tijdens de opnames op onvoorziene situaties. Met veel creativiteit werd steeds een mooie oplossing gevonden.”

 

Ruben Brandwagt
Productmanager/Marketeer Allego