Refhan Video Productions

Enecogen

Werken bij Enecogen

Klantvraag – Maak per afdeling van Energiecentrale Enecogen een korte film. Laat in vogelvlucht zien waar zij day to day mee bezig zijn. Wat de verschillende teams uniek maakt. Zorg tegelijkertijd dat de films wel duidelijk 1 geheel vormen. Dat ze allemaal het Enecogen Formule 1 team gevoel uitstralen.

Concept

Via storytelling naar de juiste tone of voice

Tijdens storytelling interviews kregen wij een heel mooi inkijkje in de werkzaamheden en uitdagingen van het werken op een energiecentrale. Na het schrijven van de voice-overteksten zijn deze samen met de team aangescherpt. Zodat Enecogen medewerkers echt benadrukken hoe zij hun baan, team en bedrijf ervaren.

Challenge

24/7 iedere minuut toezicht, ploegendienst
De Enecogen Energiecentrale is 24/7, iedere minuut, bemand. Dus niet even allemaal snel bij elkaar om een foto of shot te maken. Keep your eye on the ball, vooral in de control room. Daardoor is er op meerdere dagen gefilmd en op verschillende momenten van de dag. Om op die manier zo veel mogelijk medewerkers op foto en film te krijgen. En zo veel mogelijk de breedte van alle werkzaamheden vast te leggen. Want er komt heel wat bij kijken, dat was ons al snel duidelijk!

refhan aanpak

Expertise

– Video strategie & concept

– Storytelling & voice-over

– Video production

– Drone videography

– Photography

– Editing & Post production

– Colour grading

– Music & sound design

– Marketing & Communication input

Opdrachtgever:

Theo Kouters, Manager Finance & Control Enecogen