Refhan Video Productions

Histor

Hoe verf ik een commode?

Klantwens- 9 nieuwe lifestyle instructiefilms voor de nieuwe Histor website. Vaak zijn – how to – films heel functioneel. Hoe maak je het naast informatief ook echt mooi en leuk om naar te kijken?

Concept

Een bewegend lifestyle woonblad
Voor iedere film een geheel nieuwe ruimte, styling en belichting. Elk detail van meubels tot kleding op elkaar afgestemd. En dat in een duidelijk echt bewoond huis. Het geeft sfeer en emotie aan de beelden, waardoor je als kijker zelf zin krijgt om te gaan verven.  Mede uitgedacht door een ware HISTOR styliste. In goede handen van een applicateur van Histor. Geniet van de verfspetters op je gezicht 😊.

Challenge

Mag ik de muren van je keuken zeegroen verven?
Vaak worden  instructiefilms in een leegstaand nieuwbouw huis gemaakt. Logisch, want vindt maar eens een huiseigenaar die het leuk vindt dat de keuken zeegroen wordt geschilderd! De locatie was dus key. We vonden een tot woonhuis omgebouwde leerlooierij. Waarin 9 verschillende settings gecreëerd mochten worden. In de meest uiteenlopende kleuren.

refhan aanpak

Expertise

– Video strategie & concept

– Storytelling & voice-over

– Video production

– Editing & Post production

– Colour grading

– Music & sound design

– Marketing & Communication input

– Location search

– kleding & visagie

– Styling van de ruimtes door Bregje (Histor styliste)

 

Quote

“We hebben alles in 3 dagen opgenomen en dat is wel heel kort als je bedenkt dat we met verffilms te maken hebben, waarbij daadwerkelijk een klus ook uitgevoerd moet worden. Alle voorbereidingen voor het verven moesten gefilmd worden. Ik vond refhan daar heel goed in. Alles echt tot in detail uitgewerkt.” 

 

Opdrachtgever:

Fraukje van der Leeden

Marketing & Commnication PPG Coatings Nederland