Refhan Video Productions

Houtgroep Van Drimmelen

Alles op 1 locatie

Klantvraag – De wens voor een nieuwe bedrijfsfilm. Belangrijke boodschap? “Alles op 1 locatie.” Dat was wat vrijwel al hun klanten noemen als belangrijk onderscheidend vermogen van Van Drimmelen. Niet alleen hout & plaatmateriaal leveren, maar ook alle gewenste bewerkingen daarvan. Dat is wat maar weinig bedrijven in deze sector bieden. Dit komt dan ook goed uit de verf in de film.

Concept

Duurzaam & Innovatief

Heritage (4e generatie familiebedrijf) had het concept kunnen zijn. Net als de eerdere bedrijfsfilm. Maar uit de storytelling interviews binnen het bedrijf kwam 1 ding duidelijk naar boven. “Ja we zijn trots op onze geschiedenis. Op Piet van Drimmelen die het bedrijf startte in 1923. Bovendien zijn we trots op het duurzame en innovatieve bedrijf dat we nu zijn.” Dat laatste werd de insteek van de film.

Challenge

Balans tussen de verschillende USP’s

Van Drimmelen heeft houtproducten en diensten. Werkt voor vele sectoren. Is duurzaam en innovatief. En heeft ook nog eens een rijke historie. Keuzes maken, zodat je over deze onderwerpen echt het belangrijkste vertelt. Niet volledig hoeven te zijn.refhan aanpak

Expertise

– Video strategie & concept

– Storytelling & voice-over

– Video production

– Photography

– Drone videography

– Editing & Post production

– Colour grading

– Music & sound design

– Marketing & Communication input

Opdrachtgever:

Pieter-Jan Van Drimmelen & Arjan Van Drimmelen
Yvonne Bos  – Marketing & Communicatie Van Drimmelen