Refhan Video Productions

Kenbri

Fire Fighting

Klantvraag – Breng op inspirerende wijze de uitgebreide range van fire fighting oplossingen van Kenbri in beeld. Lever de film in verschillende talen op. Dan is de film niet alleen geschikt voor Europa, maar ook in opkomende regio’s voor Kenbri, zoals het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.  

Concept

You Can Count on Us
Met name de sense of urgency is bij fire fighting van groot belang. Vandaar dat de film begint zonder beeld. Het is donker. We horen een combinatie van een hartslag, geluiden van vuur dat om zich heen slaat en een brandalarm. Dan start het beeld en horen we de voice-over “That’s where we come in!“.

Challenge

Fire fighting op heel veel locaties
Kenbri heeft verschillende vestigingen en werkt voor zeer uiteenlopende sectoren. Denk aan de zware industrie en de brandweer. Maar ook voor offshore en luchtvaart. Dus vlogen we vanaf Den Helder mee naar een boorplatform en stonden we op een helikopter platform in Deggendorf, Duitsland. Iedere locatie met z’n eigen uitdagingen t.a.v. grote hoeveelheden water/schuim in combinatie met – hoe breng je dat goed in beeld. 

refhan aanpak

Expertise

– Video strategie

– Storytelling & voice-over

– Video production

– Drone videography

– Editing & Post production

– Colour grading

– Voice-Over (NL/ENG/SP)

– Music & sound design

– Marketing & Communication input

Opdrachtgever:

Menno Bokhout, Sales & Marketing Manager Kenbri