Refhan Video Productions

NS

Nieuw OV-fietsslot

Klantvraag – Toon de reiziger hoe eenvoudig het nieuwe OV-fietsslot werkt. Na een succesvolle test introduceerde NS een elektronisch slot voor de OV-fiets dat automatisch opent met je OV-chipkaart. Hiermee huur je als reiziger nog makkelijker en sneller een OV-fiets.

Concept

Klantreis in duidelijk stappen
Alle aandacht gaat uit naar de stappen van de klantreis. Alles wat overbodig is, hebben we weggehaald. Helemaal terug naar de essentie. Want stiekem is er toch heel wat te vertellen over een paar handelingen, wil je het echt goed en duidelijk uitleggen.

Challenge

Covid – wel geen mondkapje in beeld?

Alle shots in de fietsenstalling en in het stationsgebouw zijn met en zonder mondkapje gefilmd. Zodat de film, zodra mondkapjes op die locaties niet meer nodig zijn, eenvoudig kan worden aangepast. Daarnaast was het een grauwe beetje regenachtige filmdag. Niet veel meer van te zien toch? Het refhan Post Production team heeft er een lekker lenteweer van gemaakt.

refhan aanpak

Expertise

– Video strategie & concept

– Storytelling & voice-over

– Video production  
– Editing & Post production

– Colour grading

– Music & sound design

– Marketing & Communication input

– Figurant

– Styling

 

Opdrachtgever:

“Het script, de voice-over, de planning: alles moest door omstandigheden last minute aangepast worden. Op zo’n moment zie je hoe flexibel en oplossingsgericht refhan is.”

 

Priscilla Repi, Content Marketeer, NS Reizigers