Refhan Video Productions

NS Stations

Huren op Station Eindhoven

Klantvraag – Laat in een wervende film de commerciële huurmogelijkheden zien op station Eindhoven Centraal. Zodat interesse gewekt wordt bij retailers, makelaars en vastgoedpartijen voor het huren van een unit in het stationsgebouw.

Concept

Join us!
Breng de dynamiek en de diversiteit van het ondernemen op station Eindhoven in beeld. Want naast een wacht- en overstapplek zijn (vooral de grotere) stations in Nederland veel meer dan dat. Kleding shoppen, een cadeautje halen, boodschappen doen, vergaderen, lekker eten of afspreken met vrienden voor koffie of een borrel. Maak het vooral menselijk met veel lachende gezichten recht de camera in.

Challenge

Dynamische retail-locatie
Alles op de stations draait om hospitality. De klant is koning(in). Die heeft een paar minuten en wil snel naar zijn/haar trein. De uitdaging bij filmen op het station is om mooie shots te verzamelen, terwijl
de medewerkers volle bak doordraaien om alle reizigers te helpen. Dus die perfecte cappucino maken en tussen door close up shots. Dat is echt een joined effort tussen de gedreven NS Stations medewerkers en ons camerateam.

refhan aanpak

Expertise

– Video strategie & concept

– Storytelling & voice-over

– Video production

– Drone videography

– Editing & Post production

– Colour grading

– Music & sound design

– Marketing & Communication input

Opdrachtgever:

Pitty Hermans, Verhuurmanager NS Stations