Refhan Video Productions

Provincie Zuid-Holland

Bijenlandschap Groene Cirkel

Klantvraag – Zorg voor een enthousiasmerende film over de Groene Cirkels Bijenlandschap. Zodat de verschillende doelgroepen (overheid, maatschappelijke instellingen, boerenorganisaties, wetenschap en het bedrijfsleven) samen verder aan de slag gaan met bijenlandschappen.

Concept

Sociaal Netwerk als Motor
Laat inspirerende sprekers met veel kennis van zaken aan het woord. Laat hen de kern van het verhaal uitleggen. Dat door de aanleg van bijenlandschappen niet alleen het aantal bijen toe neemt. Maar dat ook de biodiversiteit verstrekt wordt. Zodat het landschap levendiger en kleurrijker wordt. Belangrijk voor bewoners en recreanten. Want bloeiende natuur om je heen, verrijkt je leven!

Challenge

Geef een lentegevoel in winterse omstandigheden De filmopnames moesten grotendeels plaatsvinden in de winter, bepaalt niet het favoriete seizoen van bijen. Het weer zat mee, de sprekers kwamen zonnig over. De opnames werd aangevuld met mooie bijenbeelden uit het grote refhan stockbeelden archief. Een archief met unieke door refhan gefilmde high-res beelden. Over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zo werd de film helemaal in lijn met het thema “Boeiend en bloeiend.”

refhan aanpak

Expertise

– Video strategie & concept

– Storytelling & voice-over

– Video production

– Drone videography

– Editing & Post production

– Colour grading

– Music & sound design

– Marketing & Communication input

Opdrachtgever:

Hannie Korthof Omgevingsdienst West-Holland, Provincie Zuid-Holland